2020

Aantal gebakken taarten: 357

 

Januari:

Ruud Haller: Hosting van de website. Ook privé gerelateerde zaken. (stroom, water, benzine, enz, enz.)

Gerard Haller: Gele room. (ieder jaar weer)

Februari:

27-02-2020: FEEST!

15 t/m 21 febr. was zo ongeveer heel Opmeer druk met de Gabberweek, waar ook TVK nauw bij betrokken was. Tijdens de Radiobingo van Radio Gabberweek wordt er altijd een taart verloot. Gemaakt en tegen inkoopsprijs aangeboden door Taart voor kids. I.v.m de 25ste editie dit jaar maar liefst 2 exemplaren per ronde.

Geen idee wat het project inhoud? Hier een promotiefilmpje

1 t/m 15 statiegeldactie bij diverse filialen Deen Supermarkten. Deen Hoofdkantoor heeft een aantal filialen voor ons uitgezocht in ons werkgebied. Wij hopen op een mooie opbrengst zodat Taart voor kids ook dit jaar weer vele jarige kinderen aangesloten bij Voedselbank West-Friesland, Alkmaar en Kop van Noord kunnen verrassen met een mooie slagroomtaart.

 

Maart:

Helaas, wij hadden geen sponsoren in deze maand.

April:

Helaas, wij hadden geen sponsoren in deze maand.

Mei:

Helaas, wij hadden geen sponsoren in deze maand.

Juni:

Kleurwedstrijd: Wat hadden wij dit allemaal anders voor ogen, maar de: Uitslag kleurwedstrijd hebben wij nu helaas bekend gemaakt via onze facebookpagina i.p.v. tijdens onze Open dag! Ook hier gaan wij hem nog even plaatsen.

1ste prijs: Zoë

2de prijs: Fam. Van der Lee

3de prijs: Isabel

Aanmoedigingsprijs: Jace

* Alle prijzen zijn op wat voor manier dan ook aan ons gedoneerd, wij geven hiervoor geen geld uit wat voor de taarten gedoneerd is!

Pascalle heeft als onderdeel van haar opleiding aan de universiteit van Utrecht een online workshop taart maken gegeven. Zij heeft hiermee € 50,00 voor ons opgehaald. Ook Sterre heeft als onderdeel van haar opleiding een online Bingo gehouden en heeft hiermee € 37,50 verdiend.

Wij vinden dit echt super en helpen deze jongeren graag met een logo of andere vraagstukken. Echt super tof dat jullie ons als goed doel hebben gekozen.

Juli:

8) Cloé, Willem, Luca en Mila van het I AM College in Amsterdam mocht je met slagroom bekogelen. Zij hebben hiermee € 84,00 verdiend voor Taart voor kids. We kregen tevens een superleuk filmpje toegestuurd. Echt ontzettend bedankt voor jullie steun en inzet! 🥰 

Augustus:

Het team bakt ook deze vakantie periode gewoon door, maar wij hebben hulp gevraagd om ons aan cijferkaarsjes te helpen, waar al goed gehoor aan gegeven is. Ondanks dat blijven we nog even door verzamelen, zodat wij ze kunnen inzetten op de leeftijden 9 t/m 18. Hiervoor zoeken wij dus cijfers die matchen of de grotere enen van de Action. Die laatste zijn nog lastig, dus ben je op vakantie en kom je een action tegen? Wilt u alstublieft voor ons op jacht! Dank u wel.

2 ) Open tuin, Wognum. Was een groot succes. Het was kleinschalig en door de grote tuin, leek het erg rustig ondanks de aanloop de hele dag. De sfeer was gezellig, met de limonade koe die erg in trek was bij de kleintjes. De High Tea werd bezocht door 23 personen, die erg positief waren. De koffiehoek werd goed bezocht, dus ook het grootste deel aan taartpunten is verkocht. Alle gasten willen wij enorm bedanken voor hun aanwezigheid en positieve feedback.

September:

Helaas, in deze maand hadden wij geen sponsoren.

Oktober:

actie: Verkoop ‘Vogeltaarten’. Vanaf Oktober starten wij de verkoop van Vogeltaarten. Hier zal onder andere een pagina aangemaakt worden waarop de taarten te zien zijn. Ziet u iets leuks, is deze of uit voorraad leverbaar. Is hij uitverkocht kan hij besteld worden, maar wordt hand gemaakt dus is niet vandaag, morgen klaar.

November:

Helaas, in deze maand hadden wij geen sponsoren.

December:

29, 30, 31, Staat de Oliebollen verkoop actie weer op de planning! Door de aangescherpte maatregelen zijn wij nog even aan het kijken waar de mogelijkheden liggen. Als het aan ons ligt zal er in de basis gewoon gebakken worden, maar is dat dit jaar niet mogelijk op dezelfde wijze als voorgaande jaren. Hopelijk weten wij snel meer zodat Taart voor kids met een klein bakteam alsnog voor u klaar staat.

18) Stichting Kerstactie deelde hun tweede ronde kerspakketten uit van dit jaar. Deze pakketten gaan naar gezinnen met kinderen die het niet breed hebben. Aangezien deze kinderen ook een extraatje verdienen hebben wij twee taarten gemaakt om weg te geven.

 

Vogeltaarten verkoop is in volle gang, koop nu ook leuke kerstcadeaus.

  

12) Stichting Kerstactie deelde hun eerste kerspakketten uit van dit jaar. Deze pakketten gaan naar gezinnen met kinderen die het niet breed hebben. Aangezien deze kinderen ook een extraatje verdienen hebben wij twee taarten gemaakt om weg te geven.

 

5) Sinterklaas zit er voor dit jaar weer op. Beveiligingspiet en Bakpiet hebben genoten dat zij op deze manier toch nog bij de kinderen op visite konden komen. Het waren leuke gesprekken met de kinderen.

Wij hopen dat het voor ieder een leuke bijdrage aan hun pakjesmoment is geweest. Volgend jaar hopen wij weer gewoon live te kunnen komen, maar ondanks deze creatieve oplossing vonden wij het superleuk.

 

 

 


Doneren?

Wilt u doneren? Dat kan! Door op onderstaande link te drukken, komt u op onze doneer pagina:

Doneren

Volg ons op Facebook en Instagram!

Facebook
Instagram