2019

Aantal gebakken taarten: 268
januari:

Ruud Haller: Hosting van de website. Ook privé gerelateerde zaken. (stroom, water, benzine, enz, enz.)

Gerard Haller: Gele room. (ieder jaar weer)

Na enig overleg is er besloten om mee te gaan met de verhoogde leeftijdsgrens van de Voedselbanken. Waar onze grens op 16 jaar lag en die van de Voedselbanken voorheen op 12, is deze leeftijdsgrens verhoogd naar t/m 18 jaar. Afgelopen jaar hebben wij gekeken in hoeverre wij deze aanvraag konden beantwoorden en dit is op zich goed verlopen.

Het heeft in 2018 niet mogen lukken om Voedselbank Kop van Noord te gaan bedienen, omdat we nog bezig zijn met het vinden van een tussen persoon en hulpbakkers voor die regio. Inmiddels staat er wel wat in de kinderschoenen en starten we in ieder geval met dependance Nieuwe Niedorp. Met deze stap hopen we verder te kunnen groeien naar de andere dependances totdat ook alle kinderen van deze Voedselbank een taart krijgen op hun verjaardag!

1ste Taart voor Nieuwe Niedorp

februari:

Interview met de Voedselpraat. Han & Hugo kwamen op visite bij Saskia de oprichtster van TVK. Een mooi stuk stond er in de Voedselpraat (bedrijfsblad van de Voedselbank voor leveranciers en particulieren)

Ook de Gabberweek stond dit jaar weer op de agenda. Er waren tijdens de Gabberweek radio Bingo weer 4 taarten te winnen. Echter vielen er op 1 avond wel 3 volledige Bingo’s. Omdat het om 3 kinderen ging heeft Taart voor Kids de laatste 2 taarten gesponsord.

Deze foto’s zijn in overleg geplaatst.

maart:

Mevr. Hemmen Groen bedankt voor uw donatie van € 100,00, hiermee kunnen wij weer ruim 5 kids blij maken met een mooie taart.

Team Schagen: Gesprekken gevoerd met nieuwe hulpbakkers in de hoop dat wij binnenkort een nieuw Team neer kunnen zetten om dependance Schagen ook van taarten te gaan voor voorzien. (Voedselbank Kop van Noord)

Bij Ladies night – Noppes stonden wij met onze luiertaarten. Leuk opgezet, maar helaas niets verkocht. Er zijn wel goodiebags uit gedeeld met onze flyer erin, dus toch weer reclame voor ons op een leuke manier.

April:

Rabobank Clubkas Campagne 2019 staan wij ook weer voor ingeschreven. Helpen jullie dit jaar ook weer mee? Je stem uitbrengen kan van 23 april t/m 14 mei.

Mei:

Helaas, in deze maand hebben wij geen donaties ontvangen.

juni:

Helaas, in deze maand hebben wij geen donaties ontvangen.

juli:

Helaas, in deze maand hebben wij geen donaties ontvangen.

Augustus:

Helaas, in deze maand hebben wij geen donaties ontvangen.

September:

17: hebben wij een wedstrijd formulier naar de 3 aangesloten Voedselbanken gestuurd. Deze wedstrijd wordt uitgedeeld onder alle kinderen aangesloten bij 1 van deze Voedselbanken. Voor de herfstvakantie trekken wij diverse namen uit de ingekomen antwoorden. Wat hebben wij te verloten?

Judith heeft ons 4 kaarten voor Artis gegeven om aan een gezin te geven. NS heeft hier 4 treinkaartjes aan toegevoegd en firma Vermaat die de lunch locatie bemant binnen Artis heeft Consumptie bonnen gedoneerd om er een echte dag uit van te maken.

Vilvaldi Hoorn heeft ons een VIP kaart gedoneerd en Gelateria Elisa in Heerhugowaard voegt hier ook nog een aantal lekkere ijsjes aan toe, dus we kunnen meerdere kinderen blij maken. Voor Schagen sponsort IJssalon de schepper een cadeaubon.

Taart voor kids voegt hier nog 3 schoonmaakspellen aan toe, zodat er een mooi prijzenpakket is ontstaan.

8: Struinen door ’t Zand Marjolein Elgersma-Blouw heeft een loterij ten gunste van Taart voor Kids georganiseerd, met erg leuke prijzen om te winnen. Naast een echt Taart voor Kids Slagroomtaart, kon je oa winnen: 1 kilo verse vis, 2 uur yogales, bakpakket van Next level cakes en nog veel meer. De dag heeft € 155,00 opgeleverd.

1: Deze maand zijn wij goed doel bij de flessen automaat bij Albert Heijn XL in Middenwaard. Draagt u ons ook een warm hart toe, kunt u uw flessenbon aan ons doneren. Alvast enorm bedankt!  

Oktober: 

22: Gesprek met Voedselbank Kop van Noord om mogelijkheden verdere uitbreiding te bespreken. (Nu delen wij uit bij dependance Schagen, Nieuwe Niedorp en Warmenhuizen, maar we missen nog aansluiting met Hippolytushoef, Middenmeer en Anna Paulowna, omdat wij vervoer technisch dit nog niet rond hebben)

15: Vanmorgen bij AH XL Middenwaard de statiegeld opbrengst in ontvangst mogen nemen. Er is voor ons € 150,00 ingezameld, hierdoor kunnen wij weer zeker 8 kinderen een mooie, uitbundige taart cadeau doen. Iedereen ontzettend bedankt hiervoor!

November: 

29: Een mooie dag met 2 zwarte pieten gehad, alle gezinnen, instanties die ons het vertrouwen gunde ontzettend bedankt!

28: Wonen wij de Westfriese Beursvloer bij.

Jeugd Bibliotheek Hoogwoud heeft Taart voor kids gekozen als goed doel. Boetegeld en verkoping van boeken zal aan ons gedoneerd worden. Erg blij zijn wij met dit soort initiatieven, waardoor wij gewoon door kunnen blijven bakken.

Alle prijzen van de Rebus zijn inmiddels bij de winnaars. Na lang beraad is er besloten om de foto’s die wij gemaakt hebben voor de sponsors niet openbaar te plaatsen. Bedrijven die ons deze mooie donaties hebben verstrekt kunnen deze wel bij het bestuur op te vragen!

December:

29 / 30 / 31 Oliebollenactie met de award groepen SJJO Opmeer.

25: Een mooi stukje van NH Nieuws op hun facebookpagina en op TV.

 

 

 


Doneren?

Wilt u doneren? Dat kan! Door op onderstaande link te drukken, komt u op onze doneer pagina:

Doneren

Volg ons op Facebook en Instagram!

Facebook
Instagram