2018

Aantal gebakken taarten: 162

Januari:

Ruud Haller: Hosting van de website. Ook privé gerelateerde zaken. (stroom, water, benzine, enz, enz.)

Gerard Haller: Gele room. (ieder jaar weer)

Februari:

logo-de-bakzolder

DE BAKZOLDER Soms komt een verrassing uit onverwachte hoek. Al een poosje bestel ik na een lange zoektocht kapselmix bij de Bakzolder. De kwalit20180207_111916eit is goed en de prijs in verhouding scherp ten opzichte van ergens anders. Dinsdag stond vrij onverwachts de postbode voor de deur met een 15 kilo zak Kapselmix die we kregen van de Bakzolder omdat ze het zo bijzonder vinden wat wij doen. Onze dank is groot voor dit gebaar en de waardering, ontzettend bedankt!

Maart:

Via DONEERACTIE.NL Kregen wij € 75,00 gestort. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage!

B.J. SCHRODER bedankt voor de donatie van € 50,00

A.J. FOLKERS-ELOUT Bedankt voor de Donatie van € 25,00 en de succes wensen.

ROTARY CLUB MEDEMBLIK Waren wij uitgenodigd om een presentatie te houden. Dit viel achteraf middenin een hele drukke week, dus het verhaal uit ons hoofd gedaan en als ondersteuning een stukje taart laten proeven. We kregen gerichte vragen en iedereen was erg enthousiast en begaan met onze mooie stichting. Ook kregen wij tips mee en een mooie Donatie van € 500,00 , wat ons erg goed op weg helpt bij de inkoop van onze nieuwe Taartdozen. Ontzettend bedankt voor de gezellige avond en de mogelijkheid die ons geboden is.

VVS’46 heeft hun jaarlijkse eierenactie gehouden en hield 6 trays x 30 over. Super blij zijn wij met deze donatie. Dezelfde avond hebben wij tijdens de algemene vergadering de eieren uitgedeeld onder onze hulpbakkers. Echt super dat jullie aan ons dachten!

April:

CARNAVALS VERENINGING DE DEURSACKERS Bedankt voor het lopen met de collectebus tijdens koningsdag dit bracht € 100,00 op, echt super leuk.

Mei:

We zijn gestart met dependance Heerhugowaard van Voedselbank Alkmaar. Dit zijn de eerste 3 taarten die naar HHW gingen. Een rustige start, maar de kop is eraf.

juni:

24 juni GOOISE VOSSENJACHT: Ruud en Saskia verzorgde daar de catering. Voor Taart voor Kids verkochten we roombroodjes (11 stuks) en stond de collectebus er. Het werd een gezellige boel ondanks we van de jacht weinig mee kregen, waren er 17 wandelaars en de nodige aanhang. De donaties waren groter dan de trek in Roombroodjes, maar toch een mooie opbrengst van € 70,00. Dank jullie wel allemaal!

19 juni uitslag RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE: Afgelopen 2 jaar werd er 40 km gefietst en kreeg je € 250,00, dit jaar moest je campagne voeren, maar dit is best lastig als je maar klein bent en tevens het voltallig bestuur tijdens de start op vakantie was. We wist dus niet echt wat wij ervan konden verwachten. Gelukkig wisten wij wel dat de eerste 10 stemmen bereikt waren, dus we zaten in de race. Op facebook diverse malen een oproep gedaan en er het beste van gehoopt. Erg blij zijn wij dan ook met de cheque van 273,87 en 52 stemmen.

Iedereen die ons aan deze mooie cheque geholpen heeft, echt enorm bedankt!

juli:

HULST ALBERT HEIJN BV Bedankt voor het houden van een lege flessenbonnen actie met een mooie opbrengst van € 145,00, iedereen die zijn / haar bonnetje heeft gedoneerd: bedankt

S.A. DOES Ontzettend bedankt voor de Donatie van € 35,00 uit de WK pool

SYLVETTE, MONIQUE en ADA. Dank jullie wel,  9 / 10 / 11 juli, zijn er 3 dames jarig die werken bij unc uitvaartzorg, normaal trakteren ze taart op hun werk, ditmaal hebben ze gekozen om het bedrag te doneren aan taart voor kids. € 60,- dit vinden wij echt ontzettend lief!

Augustus:

Onze eigen bakster BETS TOOL verkoopt haar eigen jam een deel van de opbrengst is voor TVK deze verkoop bracht ons € 55,00 op. Echt superleuk zulke initiatieven.

Via DONEERACTIE.NL Kregen wij € 25,00 gestort. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage!

september:

Helaas, in deze maand is er niks gedoneerd.

oktober:

Onze eigen bakster BETS TOOL verkoopt haar eigen jam een deel van de opbrengst is voor TVK deze verkoop bracht ons nog eens € 51,00 op.

november:

Van BEAZ INTERNATIONAL BV, kregen wij een gift voor goed werk, dat wordt door ons zeer gewaardeerd, dank u wel!

december:

Van MB-ALL BV ontvingen wij een donatie van € 25,– dit waarderen wij zeer dank jullie wel.

OLIEBOLLEN ACTIE: Ook dit jaar zijn er weer oliebollen gebakken door de Award groepen en Taart voor Kids. Het was weer gezellig druk aan de kraam. Dit jaar zijn de Appelbollen geïntroduceerd en waren de berlinerbollen ook weer een groot succes, naast de vertrouwde olie-/Rozijnenbollen en de Appelbeignettes. Het was hard werken, maar wederom een geslaagd oliebollen jaar.

Dit jaar hadden wij weer een aantal Zwarte Pieten op pad, een huisbezoek kon worden afgesproken. Het was spannend en erg leuk om te doen en de opbrengst kwam na aftrek van de pepernoten geheel op rekening van Taart voor Kids € 140,00

 

 

 

 

 


Doneren?

Wilt u doneren? Dat kan! Door op onderstaande link te drukken, komt u op onze doneer pagina:

Doneren

Volg ons op Facebook en Instagram!

Facebook
Instagram