Hulp gezocht!

Kaarsjes:

Wij zijn op zoek naar onderstaande ‘Action’ kaarsjes nummer 1

Action kaarsjes € 0,39
Action kaarsjes € 0,39

Wij zoeken vooral de enen, maar dit blijkt best een hele klus. In onze zoektocht, kregen wij ook andere kaarsjes, die wij zelf nog niet in het assortiment hadden. Echt super leuk en wilt u ons hiermee helpen? Wij zoeken dan dubbele cijfers (dus 2 tegelijk) zoals hier onder afgebeeld. Vaak hebben wij een cijfer, maar geen bijpassende 1. Dus wilt u doneren, dan graag zoals hier onder. 9 t/m 16 zetten wij in cijfers op de taart, omdat dit makkelijker plaatst dan bijv. 16 losse kaarsjes weg te steken.

10 t/m 16 duo’s (foto ter inspiratie) 
10 t/m 16 duo’s (foto ter inspiratie)

Het maakt dus niet uit van welk merk kaarsje, met uitzondering van de glitterkaarsjes van Action, omdat de glitter eraf valt, maar verder is alles welkom. Mochten wij niet voldoende cijfers op voorraad hebben, maken wij ook weleens gebruik van een Happy Birthday kaars, dus ook deze zijn welkom.

Dit soort decoratie is ook altijd welkom.
Dit soort decoratie is ook altijd welkom.

Alvast super bedankt, mocht u niet in de buurt van Opmeer wonen, maar toch willen doneren? Inleveren bij de Voedselbank Alkmaar, Kop van Noord of West-Friesland is mogelijk, meld dan even dat het voor Taart voor kids is, dan komt het zeker bij ons terecht. Voor andere alternatieve adressen kunt u even mailen met info@taartvoorkids.nl opsturen is ook een optie, maar niet alle kaarsjes halen de oversteek in een een envelop helaas.


Doneren?

Wilt u doneren? Dat kan! Door op onderstaande link te drukken, komt u op onze doneer pagina:

Doneren

Volg ons op Facebook en Instagram!

Facebook
Instagram