Hebben wij nu dan geen fondant taarten, nu er meer bakkers zijn?

  • -

Hebben wij nu dan geen fondant taarten, nu er meer bakkers zijn?

Categorie : Waarom

Omdat we zijn gegaan voor Kwaliteit. Het lijkt misschien doorsnee een Slagroomtaart, maar ondanks dat stoppen wij er liever Kwaliteitsproducten in om de smaak optimaal te houden en de continuïteit hoog te houden, dat maakt de taart iets duurder. Fondant maakt de taart dan toch nog weer duurder, bij grotere inkoop is fondant weer datum gevoeliger. De fondant die we gesponsord krijgen gebruiken we dan wel weer om de taart mee te versieren, waar een aantal bakkers dan ook veel plezier in hebben en op deze manier de taart weer eigen maken. (de eerder genoemde handtekening van de bakker) Voor het kind maakt het geen verschil, zij zijn blij dat ze een taart krijgen!


Doneren?

Wilt u doneren? Dat kan! Door op onderstaande link te drukken, komt u op onze doneer pagina:

Doneren

Volg ons op Facebook en Instagram!

Facebook
Instagram